Årsmøte

HKK inviterer alle medlemmer til årsmøte 22. mars 2022.
Møtet begynner kl. 1700 og avholdes i 6. etasje i bygningen til Halden Brygge AS (gamle HA-bygget), inngang til høyre for resturanten Trattoria de Ernesto.
Grunnet adgangskontroll er det oppmøte på utsiden kl. 16:55.

Frist for å sende inn saker til behandling er 15. mars innen utløpet av dagen og kan gjøres pr. e-post til hkk(alfakrøll)hkk.no. Endelig saksliste for møtet postes her etter at frist for å sende inn saker er gått ut og senest mandag før møtet. Foreløpig saksliste med dokumenter kan lastes ned her. Passord for å åpne det er hkk2022

Da håper vi på et bra oppmøte og ønsker dere velkommen til årsmøte.

Trening fremover

Det blir mulig å trene individuelt inne som vanlig, også for voksne over 20 år inntil videre.Vi ber om at alle viser hensyn, holder minst meteren og spriter hender før klatring.

På onsdager har hallvakten satt ut sprit, de andre dagene må dere selv sørge for å ha med dette.

Blir det for mye folk så kan det hende at vi må be dere om å vente litt før dere få klatre slik at vi ikke har for mange mennesker samlet tett på selve veggen.

Koronasmittet på trening 17. november.

Hei, vi har fått beskjed om at det har vært en person til stede på trening 17. november som i ettertid er blitt testet positivt for koronasmitte.
Det dreier seg om et barn som ikke har hatt symptomer på aktuell dato.

Hvis man var til stede den 17/11 og opplever symptomer på smitte bør man bestille tid til test og ellers forholde seg til myndighetenes anbefalinger.

Inneklatring åpent

Fra og med 1. september 2021 åpnet Halden Klatreklubb for klatring inne på våre treningstider igjen. På onsdager er det hallvakt til stede, for klatring på andre dager (mandager og fredager) så må brukerne ha topptau- eller brattkort for å benytte seg av treningstidene.

Velkommen til gamle og nye medlemmer!