Årsmøte 13. oktober

HKK inviterer alle medlemmer til årsmøte 13. oktober 2020.
Møtet begynner kl. 1700.
COVID-19 tilpassing: for å bruke et passende lokale til møtet som overholder kravene til avstand så må medlemmer som skal delta på årsmøtet gi beskjed pr. e-post til hkk(alfakrøll)hkk.no senest 8. oktober innen utløpet av dagen. Medlemmer som har meldt seg på innen fristen får tilsendt informasjon dagen etterpå om hvor møtet vil bli holdt på den aktuelle dagen.

Frist for å sende inn saker til behandling er 1. oktober innen utløpet av dagen og kan gjøres pr. e-post til hkk(alfakrøll)hkk.no. Endelig saksliste for møtet postes her etter at frist for å sende inn saker er gått ut og senest mandag før møtet. Foreløpig saksliste med dokumenter kan lastes ned her. Passord for å åpne det er hkk

Da håper vi på et bra oppmøte og ønsker dere velkommen til årsmøte.

Leave a Reply